16.12.10

Tahniah Malaysia!!!


Zack, jejaka manis yang sentiasa dengan simbol 'peace'nya.

Daus, peminat tegar yang terpacak di stadium sejak 4:30 petang lagi.

Gua dengan muka separa stres sebab Malaysia main tak berapa nak smart masa ni.

Orang ramai, ramai orang.

Sorak sorai untuk Malaysia.

2 untuk Malaysia 0 untuk Vietnam.

Muka puas sebab Malaysia menang. Cuba kalau kalah....

Harap-harap next game kat Vietnam team Malaysia main smart. Jangan rambut je smart.

notakaki : semua gambar di atas diambil menggunakan kamera henfon saja, takde nak main lensa-lensa bagai

5 comments:

Ily Fatihah said...

kalau kalah confirm daus yang mati malam tadi.confirm

bebob said...

sudah semestinya..
datang awal gila babi pulak..

Ily Fatihah said...

Jenis tak sembahyang maghrib

bebob said...

hahahahahaha..

Bainun Waheeda said...

padan la pun tanya aku tgk bola ke tak. keh3