26.3.11

Cinta? Jangan Sembang Dengan Aku

Gila babi. Sekarang tak habis-habis gua asyik dok fikir pasal cinta. Entah kenapa, tapi tulah kenyataan. Maybe sebab umur gua dah pun masuk 23, so rasa gatal kote nak ada girlfriend tu mungkin makin menjadi-jadi.

Selain dari keghairahan sendiri, gua tengok member-member gua ramai yang dah awek. Siap ada yang dah lama tak lepak dengan gua sebab dah ada awek. Nasib lu memang baik, sebab gua memang tak kisah. Kalau gua jadi lu pun mungkin gua buat peel yang sama kot.

Terus terang gua cakap, gua tak pernah ada kisah cinta yang memorable. Yang gua ingat gua pernah bercouple dengan 2 orang awek je. Nombor 1 betul-betul lepas gua habis sekolah. Kira gua masa tu belum matang lagi, kerja pun tak ada - dan awek gua tu baru je form 3, haha. Kitorang kenal dalam chatroom. Then add kat Myspace, mintak nombor, main sms sampailah gua minta couple dengan dia. Tapi gua couple dengan dia sebulan je, dalam masa sebulan kitorang dating 3 kali. Kali ketiga kitorang dating tu, lepas dating balik rumah, main sms dengan dia then tetiba dia minta break. Ok, gua pun setuju sebab memang gua pun ada fikir benda tu, cuma gua tak sanggup je nak minta.

Yang nombor 2 gua ingat dalam tahun 2009. Gua kenal dekat Myspace. Kawan-kawan dulu sepam dua then tiba-tiba dia yang approach gua. Gua no hal punya, gua accept je. Tu pun tak lama, sebab gua rasa gua memang tak boleh nak bagi komitmen sebab kalau bab bercinta gua memang lemah gila babi. Entah berapa kali agaknya gua keluar dengan dia, agak-agaknya sekali je kot, tu pun tengok wayang. Ada la juga gua dapat hadiah dari dia, tapi last-last break juga.

Sekarang ni gua memang lonely soldier boy. Pantang nampak awek memang gua kucar kacir. Tapi bila bab nak mengayat memang gua lemah - sebab gua ni pemalu sebenarnya. Kalau duduk setable dengan awek cun, walaupun awek cun tu member gua sendiri - gua boleh jadi speechless. Pundek betul, cakap pun main tunduk-tunduk pandang bawah je.

Lagi kucar-kacir kalau awek cun tu member gua yang bawak, terus gua bercakap tak jadi apa. Kalau bercakap pun gua pandang muka member gua, yang muka awek tu gua tak pandang padahal gua bercakap dengan dia. Pernah sekali jadi masa gua lepak dengan member gua kat Bukit Ampang. Masa tu dia bawak member dia yang cun melecun. Cutting body memang baik dan satu lagi yang buat gua jadi horny - awek tu pakai pendakap gigi. Perghh, gua memang minat betul dengan awek yang macam ni. Kesudahannya muka gua jadi merah sebab kena bahan dengan member gua dan juga kena sakat dengan awek cun tu, sial betullah.

Arghhh, kalau nak bersembang pasal cinta apalah sangat. Gua takde pengalaman cinta bertahun-tahun macam orang lain. Gua takde awek untuk keluar merendek tiap malam. Akhirnya gua duduk rumah sorang-sorang online Facebook, blogging, tengok porn then kesudahannya gua terejakulasi sendiri.

What the fuck!

7 comments:

Zah... said...

salam..
sori..terbaca blog u n terasa nk komen..baru 23..rileks la..bak kata cite dlm "dil to pagal hai" (hindustan ni..huhu)..someone..somewhere..is made for u..
so..chill la bro..=pi

Leha Kebaya Jarang said...

aaa...then my question is finally answered ;)

zulhelmimalek said...

zah : thanks for reading and comment..well,saje je nak kepoh2..hehehe

leha : yessss.. ;)

AMMOSHAM said...

gampang, gua ingat lu dah tua!

zulhelmimalek said...

apek,gua muda belia lagi.umpama pucuk mangga yg sangat muda,hahaha..

Jimbo said...

Zah, gua suka komen hisdustan lu.. kah kah kah

zulhelmimalek said...

cibai,hahaha. Jimbo,t-shirt Ulu Tiram ada lagi?