4.7.10

Sabtu Malam Minggu

Malam tadi gua buang masa kat Dataran Shah Alam. Bukan pasal gua mat rempit nak lepak tak tentu hala kat sana, tapi pasal ada Frinjan tu yang buat gua mencemar duli turun ke Dataran Shah Alam. Gua punya risau tengok kenapa la takde orang langsung kat sini, tapi lepas je gua sampai kat situ terus berpusu pusu orang datang, seolah olah gua ni la daya penarik Frinjan kali ni, cis!

Dalam sepoi sepoi angin malam ditambah dengan rintik rintik hujan, Frinjan berlangsung juga walaupun dalam hati gua memberontak nak tengok Jerman lawan Argentina yang main malam tu jugak. Celaka, susun la jadual betul betul lain kali, tak pasal pasal clash dengan Frinjan.

Gua berjaya merembat, bukan rembat tanpa buat bayaran tu ye, 3 keping cd yang gua yakin dan pasti menarik untuk didengar. Kira kira gua habis duit malam tadi pun paling koman RM 35 untuk 3 keping cd, belum cerita bab makan, rokok, topap henset lagi tu. Tapi gua puas hati, sebab gua dapat beli cd Iqbal M yang berharga RM 10 je. Ok la tu, kalau cd blue mahal mahal sanggup beli, cd lagu RM 10 pun takkan nak berkira brader?

Ikut kata hati rakan gua, nak je blah lepas kaut apa yang patut. Ni semua pasal bola la ni, cibai betul. Tapi mujur seorang rakan wanita lekas lekas memberitahu yang beliau telah pun on the way, jadi dengan segala hormatnya gua pun tunggu la beliau sebab gua yang terhegeh hegeh bagitau dia gua kat situ, hehe.

Tapi gua rasa memang ada hikmahnya gua tunggu kawan gua tu. Sebabnya gua dapat tengok Iqbal M sama Keladak perform, dapat jugak tengok bola sebab skrin besar tayang siaran langsung bola, dapat beli cd dan juga dapat bahan member gua yang kelihatan ayu dengan jersi Argentina beliau tu, haha.

Apa apa hal pun, gua suggest lu orang cuba cuba kenal dengan Iqbal M, komfem lu akan bosan dengan Bunkface lepas ni. Komfem!

2 comments:

Bainun Waheeda said...

tentang iqbal M aku sokong!! walaupun sound system tak berapa nak menyengat tapi maintain SUPERB. jatuh cinta aku. hahaha

hahaha..

bebob said...

aku sokong sangat la tu...